За словами експертів, спалювання більшої кількості калорій є ключем до прискорення метаболізму. Чим він швидше, тим ефективніше спалюються калорії і йде процес схуднення. У зворотному випадку триватиме накопичення жиру.
Дослідження китайських вчених показують, що вживання навіть половинки цибулини в день знижує ризик захворювання раком кишечника. Це виявили дослідники з Першої лікарні Китайського медичного університету.
Жирова печінка – це найбільш поширене захворювання сучасності. Воно може стати хронічним і навіть привести до недостатності органів.
Карибський напій, або, інакше кажучи, кокосова вода допомагає людині боротися з високим тиском і в цілому з гіпертонією, яку пов'язують з серйозними ускладненнями, якщо не лікуватися.
Надто пізні прийоми їжі можуть сприяти збільшенню ваги, такий висновок зробили у новому дослідженні вчені Університету Колорадо в Денвері штата Колорадо, і яке вони представлять на щорічних зборах Ендокринного товариства у Новому Орлеані - ENDO 2019.
Щоденне вживання апельсинового соку, на думку вчених з Нідерландів, може позбавити від візитів до лікарів. Він майже на чверть знижує ризик інсульту і утворення кров'яних згустків в мозку.
Цукор може сприяти раку, прискорюючи ріст пухлин в організмі, зробили висновок вчені з Нью-Йорка. Згідно з їх новим дослідженням, цукор підживлює рак і тим самим прискорює його поширення.
Вживання двох чайних ложок горіхів в день покращує роботу мозку на 60%, зробили висновок дослідники з Університету Південної Австралії, які виявили, що введення цих плодів в раціон ефективно допомагає підвищити функцію мозку в літньому віці.
Медицина давно радить людям вести активний спосіб життя: чим більше фізичних вправ вони роблять, тим краще для їх здоров'я. Офіційні рекомендації по веденню здорового способу життя припускають фізичні заняття 150 хвилин на тиждень, проте вони не завжди здійсненні.
На питання про те, чому кровоносні судини природним чином пошкоджуються з віком, підвищуючи ризик серцево-судинних захворювань, відповіли вчені Нового університету Колорадо. Вони зробили висновок, що причина знаходиться в кишечнику, коли мікроорганізми виділяють токсини, які потрапляють у кров, викликають запалення і окислювальний стрес і ушкоджують тканини.