Лікарі радять їсти багато ріпчастої цибулі, цибулі-порею і часнику, щоб знизити ризик смертельного раку кишечника. Китайські дослідники привели аргументи, що оптимальною кількістю для цього є вживання цих овочів 35 фунтів на рік, або близько 16 кілограмів.
Харчування з високим вмістом жирів у молодому віці, зокрема, 20-30 років, в майбутньому підвищує ризик поганого стану здоров'я, і не тільки через збільшення ваги. Такий висновок зробили китайські вчені.
Згідно з новим дослідженням, будь-яка поживна речовина, яка вважається здоровою, але якщо її вживати багато, може реально скоротити життя.
Кількість калорій, які людина вживає за день, безпосередньо впливає на працездатність клітин. Група дослідників з Університету Сан-Паулу довела, що низькокалорійна їжа має захисну дію проти деяких захворювань.
Результати дослідження груп населення в ході першого локального дослідження здоров'я в Сінгапурі і Китаї, проведеного вченими з Школи громадської охорони здоров'я імені Соу Сука при Національному університеті Сінгапуру і медичної школи Duke-NUS, показали, що високоякісне харчування знижує ризики діабету 2 типу.
Людей, охочих позбавитися від зайвої ваги, цікавить питання, який вид вправ кращий для цього – звичайний біг, високоінтенсивні інтервальні тренування (hiit) або спринт.
Згідно з рекомендаціями вчених з Австралії, кожній людині щодня слід вживати в їжу 30 грамів горіхів. Фактично, це невелика жменька. Однак деякі люди остерігаються цього продукту, важаючи, що він містить багато калорій і жирів.
Серце є одним з найбільш важливих органів нашого організму, і його нормальне функціонування визначає багато інших функцій в тілі. Підтримувати здоров'я серця можна просто, отримуючи користь від певних продуктів.
Анемія часто поширена, в тому числі і у вегетаріанців. Виправити ситуацію можна групою рослинних продуктів, які допоможуть поповнити відсутні поживні речовини.
Можна дуже просто зменшити свої ризики розвитку симптомів та ознак високого рівня цукру в крові, якщо уникати вживання певних продуктів. Так, пацієнтам, які страждають на діабет, щоб не ризикувати підвищенням глюкози в крові, слід утримуватися від ананаса та інших солодких фруктів, або скорочувати їх порції.