Продукти, які ми їмо щодня, по-різному впливають на нашу систему організму. В їх числі більшість тих, які підтримують і регулюють тепло. Таке відбувається завдяки тому, що вони вимагають більше часу для перетравлення, і організму потрібно більше енергії, щоб стимулювати цей процес.
Надлишковий жир в області живота загрожує багатьма неприємностями. Одна з них – загроза для серця, яку підтверджують американські вчені клініки Майо в Рочестері штату Міннесота. Вони озвучили її на EuroPrevent 2018 - конгресі Європейського товариства кардіологів.
Вчені та медики вважають, що кожна людина повинна розуміти, наскільки важлива печінка для нашого організму і як не допустити її хвороби.
Експерти вже повідомляли, що 4 з 10 випадків раку можна запобігти відмовою від куріння, алкоголю, підтримання здорової ваги, скороченням перебування на сонці.
Яблучний оцет давно знаходить своє місце в темах про здоров'я та харчування. Крім того, що він приємний, як заправка для салату, йому приписують властивості боротися з розвитком раку, забоями, лупою та інше. Однак найбільш поширені твердження відносяться до того, що яблучний оцет допомагає втратити вагу, знизити рівень цукру в крові і є джерелом калію.
Горіхи - кращі друзі серця. Згідно журналу Heart, регулярне споживання горіхів пов'язано з меншим ризиком порушення ритму серця. Вживання кількох порцій горіхів в тиждень знижує ризик нерегулярного серцевого ритму, фібриляції передсердь, відомої як тріпотіння серця і ризик розвитку серцевої недостатності.
Влітку легше втрачати вагу, оскільки з'являється різноманітність здорових овочів і фруктів низької калорійності, є можливість тренувань біля моря, річки, на природі.
Цей продукт любить багато людей, проте з ним вчені пов'язують симптоми серйозних станів організму – рак, діабет 2 типу, серцево-судинні захворювання. До цього списку додалися ще безалкогольна жирова печінка і резистентність до інсуліну.
Якщо у вас брак часу, а хочеться схуднути, втрату ваги можна здійснити за допомогою здорового харчування і вправ, які можна робити прямо на робочому місці.
Трав'яні чаї заварюють з квітів, сухофруктів, трав і спецій. Зараз вони стають предметом вивчення, як такі, що дають переваги здоров'ю. У цій статті представлений огляд кращих трав'яних чаїв та їх властивості, за думкою зарубіжних експертів.