Відмінний сніданок, який включає в себе здоровий жир, білок і клітковину, не тільки змусить відчути себе ситим, але і дасть сили протягом дня. Нездоровий викличе млявість і стане причиною набору ваги. Тому дієтологи назвали шість продуктів, які не слід вживати на сніданок і постаратися замінити їх іншими.
Житель Калькутти 30-річний Сильвестро Реберо за 4 місяці зміг позбутися від зайвих 28 кілограмів і вирішив поділитися практичними порадами, як він це зробив.
Підтримання здорового харчування є ключем до управління цукром у крові. Дієтологи і лікарі назвали п'ять кроків, які слід зробити, щоб керувати цим показником і станом.
Згідно з новим дослідженням, тренування, особливо кардіо-фітнес, може подолати генетично закладені фактори хвороб серця. Вони значно знижують ризик серцевих захворювань.
Обов'язковою спецією північно-індійської кухні є куркума. Вона тут використовується з давніх часів завдяки лікувальним властивостям. Основним антиоксидантом, присутнім у куркумі, є куркумін. Спеція допомагає впоратися з проблемами шлунка, порушеннями обміну речовин, ожирінням і багатьма іншими проблемами.
Хоча діабет не є інфекційним захворюванням, вчені працюють над запобіганням цього розповсюджуваного захворювання. Вважалося, що його неможливо уникнути людям з групи ризику, але вихід, на думку фахівців, є.
Коли життя повне подій і справ, не завжди вдається витрачати час на кухню, щоб приготувати собі корисні та здорові страви, зберегти вагу в нормі і заощадити гроші.
Щоб там не говорили, а вчені зійшлися в думці, що найбільш корисні для кісток молочні продукти, включаючи молоко, йогурт, сир. З ними пов'язана більш висока мінеральна щільність кісток та хребта.
У дослідженні, опублікованому в Міжнародному журналі епідеміології, зазначено, що білки в горіхах і насінні набагато корисніші для роботи серця, ніж білки, отримані з м'яса.
Не всі люди переносять коров'яче молоко. Це може бути пов'язано з вегетаріанством, алергією, непереносимістю лактози. Однак здорова альтернатива молоку є. Про неї розповіли експерти з Індії.