Дослідження американських вчених, яке спочатку вивчало аспірин в якості профілактичного засобу лікування колоректального раку, випадково виявило механізм того, як фрукти і овочі знижують ризик розвитку цього захворювання.
Дослідження, проведене Американським онкологічним товариством, може стати проривом у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Вчені стверджують, що навіть 20-хвилинна щоденна швидка прогулянка може знизити ризик виникнення семи видів раку на 20 відсотків.
Менопауза є частиною природного процесу старіння, але те, що відбувається з жінкою в цей період, буває складним для сприйняття і її тіла.
Вживання великої кількості цукру може стати проблемою для тих, хто намагається підтримувати здоровий спосіб життя, свою вагу і здоров'я в цілому. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує, щоб він займав в раціоні менше 10% від загальної кількості калорій. Така система харчування дозволить знизити ризик хронічних захворювань.
Дослідження кількох тисяч людей середнього та літнього віку пов'язало збільшення жиру та м'язової маси зі змінами розумової гнучкості та інтелекту.
Вживання на сніданок вівсяної каші вже давно пов'язали зі зниженням ризику інсульту, однак проведені дослідження не давали чіткої картини того, як заміна каші, наприклад, на яйця, тости з білого хліба і йогурт може вплинути на ризик інсульту.
Наше серце - один з найважливіших органів, тому його слід підтримувати в хорошому робочому стані. Щоб визначити, чи здорове воно, як правило, потрібне відвідування лікаря.
При тому, що здорова, збалансована дієта є ключем до довголіття, є певні продукти і напої, які мають властивості подовження життя.
Американське дослідження 4500 осіб старше 13 років призвело до несподіваних висновків. Харчування, яке допомагає знизити високий кров'яний тиск, також зменшує ризик серцевої недостатності у людей у віці до 75 років.
Високий артеріальний тиск поширений у сучасному світі: захворювання вражає більше однієї людини з чотирьох. На щастя, знизити його показники може Їжа.