Згідно з дослідженнями Єльського університету об'єднані в страві жири і вуглеводи більш небезпечні, ніж коли ми їх їмо по черзі або окремо. Вони діють на нас за типом наркотичного впливу.
У дослідженні, проведеному в США і Канаді, зроблено висновок, що люди, які споживають горіхи і насіння, знаходяться під меншою загрозою серцевих захворювань, ніж ті, хто їсть багато м'яса.
Виявляється, якості соку, зокрема, апельсинового, можуть покращитися, якщо зберігати його в морозилці. При цьому організм краще поглинає антиоксиданти, коли фрукти заморожують, а потім відтаюють.
Нові дослідження вчених свідчать про те, що вживання збалансованого високоякісного харчування може на 65% знизити ризик подальшого розвитку раку у пацієнтів.
Співробітники Північно-західного університету представили новий метод боротьби з абдомінальним жиром (на животі) при надмірній вазі пацієнтів.
Для підтримки здорового рівня цукру в крові пацієнтам-діабетикам слід уникати деяких видів алкогольних напоїв і стежити за їх дозами.
Експерти заявили, що скинути зайві кілограми, знизити цукор в крові можна завдяки використанню в раціоні яблучного оцту, і розповіли, як це працює в організмі.
Фахівці визначили, які з продуктів не рекомендується вживати натщесерце, навіть не зважаючи на їх користь.
Виявляється, любителі кави поділяються на три групи – залежно від того, як їх організм реагує на кофеїн.
Фахівці від медицини вважають, що при неправильному харчуванні утворюється дефіцит головних компонентів, який веде до збільшення ризиків розвитку різних захворювань.