Люди, в раціоні яких багато клітковини, менш схильні до розвитку проблем з нетриманням кишечнику і сечі протягом подальшого життя, сказано в новому дослідженні Університету Миннесотської школи сестринської справи в Міннеаполісі.
Нове наукове дослідження вважає, що високе споживання солі може загрожувати смертю. Про це заявили науковці з Брігама і жіночої лікарні в своїх висновках, опублікованих в Міжнародному журналі епідеміології.
Медичний консультант доктор Сара Брюер і дієтолог Джульєтта Келлоу у своїй новій книзі «Їж краще, щоб жити довше», заявили про чудодійні властивості продукту, здатного продовжити життя, знизити ризик інсульту, раку та інших захворювань.
Дослідження показують, що ми вживаємо ледь не половину рекомендованої кількості грубої їжі, а це означає, що втрачаємо багато переваг для здоров'я.
Тисячі пацієнтів з надмірною вагою можуть подолати небезпечний стан, викликаний нерегулярним скороченням серця, якщо скинуть 10% своєї маси тіла.
У нових дослідженнях вчені визначили, чому так мало людей можуть зберігати здорову вагу.
Вчені з Університету Сан-Паулу в Бразилії зрозуміли, як помірне вживання алкоголю захищає серце. Виявляється, алкоголь вчить клітини справлятися зі сердцевим стресом.
Вчені провели нові дослідження вегетаріанського харчування і прийшли до висновку, що рослинна їжа допомагає знижувати симптоми діабету 2 типу, запобігти смерті від серцевих захворювань і сприяє схудненню.
Одним із способів зниження ризику розвитку діабету є здорова і збалансована їжа. При цьому деякі страви раціону можуть викликати перепади рівня цукру в крові, а деякі, навпаки, утримувати цей рівень.
Судинна деменція - це тип недоумства, викликаний зменшенням потоку крові в мозок. Вона є одним з найпоширеніших видів деменції у Великобританії – близько 150 000 випадків.