Якщо ви не можете схуднути, як би не старалися, експерти Мег Арролл і Луїза Аткінсон вважають, що ви допускаєте помилки, які заважають вам скидати вагу.
Нове дослідження вчених з Університету Абердіна і Китайської академії наук показало, що єдиною та головною причиною збільшення ваги є споживання жиру.
Деякі минулі дослідження зарубіжних вчених віднесли жирні молочні продукти до небажаних, а в деяких випадках навіть забороненим.
При діабеті 2 типу пацієнти вживають продукти, які допомагають знизити рівень цукру в крові. В їх число входять нежирні страви, овочі та фрукти, страви з клітковиною, цільнозернові каші та інше.
Для зниження тиску є багато способів, в тому числі медикаментозних, проте не слід відкидати і роль продуктів, багатих калієм. Додавання їх в раціон допоможе впоратися з цим станом.
Здорове харчування є ключем продовження життя, але це не означає, що людям потрібно відмовитися від улюблених продуктів.
Переломи небезпечні в будь-якому віці, але особливо в літньому, коли розвивається остеопороз і зростає ризик пошкодження кісток, особливо важких ушкоджень шийки стегна.
Британські, німецькі та іспанські вчені зробили висновок, що вживання малини може значно знизити ризик серцевих захворювань. Ця ягода тримає серце в гарному тонусі, зберігає працездатність кровоносних судин.
У Великобританії з'явився новий суперпродукт – міні-плоди ківі, які на ринку існують під назвою нергі.
Виявляється, корисні не тільки ягоди або овочі, а і ті їх частини, які ми звикли викидати. Так, дієтологи не радять відмовлятися від листя полуниці, шкірки цибулини і ківі, ядра ананаса і верхнього капустяного листя.