Нове дослідження медичної школи в Нью-Йорку показало, що люди, які споживають дуже багато фруктів, овочів та інших рослинних продуктів, на 42% менше розвивають серцеву недостатність, ніж ті, хто споживає їх обмежено.
Вчені Каліфорнійського університету в Сан-Франциско прийшли до висновку, що навіть одне травматична подія в житті жінки на 10% провокує ожиріння.
В новому аналізі одного з самих великих і тривалих досліджень у США, проведеному Медичною школою Університету штату Колорадо, доведено, що вживання кави пов'язане з меншим ризиком серцевої недостатності, інсульту та ішемічної хвороби серця.
За переконанням японських вчених, розмірене, повільне поглинання їжі є секретом здорового серця і меншої ваги.
Дослідження, проведене вченими Гарвардського університету в Бостоні, показало, що кілька горіхів, з'їдених два рази на тиждень, може на чверть знизити ризик серцевих захворювань.
Згідно з новим дослідженням співробітників Університету Східної Англії, лікування розладів харчової поведінки повинна враховувати стать пацієнтів. Особливо вражає розлад жінок і дівчаток.
Вчені Університету штату Пенсільванія прийшли до висновку, що вживання грибів може знизити ризик розвитку деменції, серцевих захворювань і запобігти рак.
Дослідження французьких вчених показує, що споживання продуктів, багатих антиоксидантами, дозволяє зменшити ризик діабету 2 типу.
Співтовариство американських лікарів клінічної онкології, яке представлене багатьма провідними спеціалістами в цій області, привертає увагу людей до зв'язку алкоголю і раку.
Враховуючи те, що діабет є причиною однієї смерті з семи в США, і може викликати безліч інших проблем зі здоров'ям, вчені постійно проводять нові дослідження з цієї теми.