Згідно з новим дослідженням Мічиганського державного університету, опис подій, що викликають занепокоєння, може допомогти зняти стрес і проблеми.
Штучні підсолоджувачі, використовувані замість цукру, всього за два тижні можуть збільшити ризик розвитку діабету.
Фахівці Департаменту харчування людини Технологічного університету Вірджинії (США) досліджували швидкі способи скидання ваги.
Професор університету Ньюкасла Рой Тейлор виявив, що діабет 2 типу має зворотній процес, якщо використовувати низькокалорійну дієту і добитися зниження ваги пацієнтів.
Вчені Університету Колумбії виявили, що сидяча робота подвоює ризик передчасної смерті, навіть незважаючи на те, що людина регулярно відвідує тренування в спортивних залах.
Слабка імунна система провокує виникнення депресії, вважають дослідники Кембріджського університету Великобританії.
Доповідь Американського інституту досліджень раку (AICR) і Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF) довела, що регулярне вживання алкоголю і обробленого червоного м'яса збільшує ризик розвитку раку товстої кишки. Навпаки, цільні зерна, коричневий рис, хліб з цільної пшениці та інші зменшують ризик цього захворювання.
Доктор Лоїс Кран з клініки Майо в Арізоні і його колеги провели цікаве дослідження у сфері взаємовідносин людини і собаки.
Вчені Орхуського університету в Данії виділили у каві особливе з'єднання, яке, на їх думку, може знизити ризик розвитку діабету 2 типу.
Останнім часом багато жителів західних країн віддають перевагу рослинній їжі і виключають тваринну - м'ясо, молочні продукти і яйця.