Дослідники факультету охорони здоров'я Йоркського університету Канади порадували людей, які страждають ожирінням або надлишковою вагою. Вони вважають, якщо навіть людина страждає ожирінням, але здорова, вона не знаходиться під загрозою підвищеного ризику смерті.
В останньому звіті, опублікованому в журналі Emerging Infectious Diseases, а також за даними Центрів США з контролю та профілактики захворювань з'явилося попередження про хворобу собак, яка може передаватися власникам і контактерам.
Дослідження американських вчених показує, що високий кров'яний тиск, крім інших ризиків для здоров'я, також загрожує старінню мозку і це є ще однією причиною контролювати його.
Фахівці задалися метою дізнатися, чи можуть обмеження в харчуванні, а саме чергування звичайного раціону і низькокалорійного допомогти пацієнтам з розсіяним склерозом.
Вуглеводи так чи інакше входять в раціон кожної людини. Проте окремим людям треба стежити за кількістю споживаних вуглеводних продуктів. У їх числі і діабетики, оскільки для них важливий контроль рівня цукру в крові, порушуваного цими речовинами.
Дослідники Школи молекулярних біологічних наук Університету штату Вашингтон (WSU) зробили важливий крок у вивченні найбільш смертоносного раку – меланоми.
Дослідники назвали популярні ягоди, з'єднання у яких може лікувати два смертельних тропічних захворювання, що вражають сотні мільйонів людей у всьому світі.
За підсумками нового дослідження, шведські вчені зробили висновок, що безплідні чоловіки більш схильні до розвитку агресивного раку передміхурової залози. Якщо бути точним, то їх ризик на 47% вище, ніж у інших чоловіків.
Канадські дослідники вперше розглянули вплив робочого часу на ризик діабету і виявили, що до діабету більше схильні жінки, які працюють 45 годин на тиждень. Вони страждають недугою на 63% частіше, ніж інші люди. При цьому на чоловіків робочий графік не впливає.
В ході одного з досліджень вчені Університету Арізони виявили, що цитомегаловірус, який пов'язаний з вірусом герпесу, може надати дружню послугу людському організму. Він сприяє утриманню в тонусі імунітету і підвищує його здатність в боротьбі з іншими інфекціями.